40 ГОДИНИ В ОБРАЗОВАНИЕТОУчебен Център

Част от Международна фондация
"Св. св. Кирил и Методий".
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Създадена през 1982 година

На 20 октомври 1982 г. в София е учредена Междуанродна фондация "Св. св. Кирил и Методий". Това е началото на отварянето на България към Западния свят. Сред учредителите са Райна Кабаиванска, Йордан Радичков, Леда Милева, Дечко Узунов, Пиер Карден и още над 120 изветсни личности от България и чужбина.
Учредителен съвет на Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий през 1982 в НДК.

Sat, Toefl, IELTS, Cambridge Certificates - 1991 г

Предоставяме експертна подготовка за сертификати от 1991 г. Подгответе се за изпитите IELTS, TOEFL, SAT, GMAT и GRE с нашата доказана учебна програма и опитни инструктори.
Ученици, които се подготвя за тест IELTS, TOELF, SAT, GMAT, GRE

Школа за Английски Език - 1993 г.

Учебния център стартира чуждоезиково обучение по английски и немкси език от абсолютно начинаещи до напреднали. Екипът от нейтив и университетски преподавателисе утвърждава, като стандарт в чуждоезиковото обучение за деца и възрастни.
Учител по английски език преподава в класна стая

Школа за Японски и Корейски Език - 1998 г.

Нашите курсове по японски и корейски език се провеждат от 1998 г. С опитни инструктори и изчерпателна учебна програма ние предлагаме най-доброто езиково обучение. Присъединете се към нашата програма и опознайте богатите култури на Япония и Корея, докато усвоявате езика. Започнете пътуването си още днес!
Учител по японски език в класна стая, който преподава на ученици

40 годишен юбилей

На 20 октовмри 2022 година Международната фондация "Св. св. Кирил и Методий" отбеляза своя 40-годишен юбилей. В програмата участва и Ваня Кастрева - началник на РУО – София, която подкрепи дейността на Фондацията с думите: "Днес е Ваш празник – Вие давате, за да получават другите". Председателят на БАН, акaд. Ралевски благодари на екипа с думите: "Благодарни сме, че вече 30 години наши ученици и студенти се обучават по математика и естествени науки в MIT".
Концерт за 40-годишният юбилей на Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Контакти
ул. Марин Дринов 1, София
02 846 72 98
0878 590 639
0878 590 657
info@educenter.bg
Безплатна Консултация