Курс по испански език А1 от 13.08 до 24.08

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Курс по испански език А1 от 13.08 до 24.08

август 13, 2018 @ 09:00 - 12:30

#Курс по #испански език А1 от 13.08
#Международна #фондация „Св.св.Кирил и Методий!
Квалифициран #преподавател с дългогодишен #международно-академичен и педагогически опит. #Даниела Йорданова е бивш специализант в #Университета Сантиаго де Компостела, Испания и настоящ докторант по испанска литература в Университа на Кънектикът, СА
Нивата по испански език включват:
– първо ниво – А – 60 уч.ч. – за начинаещи.
– второ ниво – Б – 60 уч.ч. за средно напреднали.
Двете нива се водят по системата Español 2000.
За ниво A не се изискват предварителни познания по испански език. В този модул, курсистите се научават да разбират и използват често употребявани всекидневни изрази в естествена испаноговоряща среда. Упражненията ще включват граматика, есета (около 250 думи) и кратки презентации по избрани теми. След завършването на нивото, курсистите ще могат да водят основни разговори и да изказват мнение по различни въпроси свързани с ежедневието.
За ниво Б курсистите ще могат да надградят първоначалните си познания по испански език. Разговорите и писмените умения ще преминават постепенно от основни описания и изрази в ежедневни ситуации към по-задълбочени анализи и теми. Упражненията ще включват граматика, текстове, кратки есета ( около 250 – 500 думи), презентации и дискусии. Целта на курса е да се придобият умения и увереността за свободно общуване в естествена испаноговоряща среда.
#Фондацията предлага индивидуални уроци в зависимост от специфичните езикови потребности на курсиста. Насоката на обучението може да бъде променено във всеки момент.
Индивидуалните занятия могат да бъдат комбинирани с курсовете от редовната програма и да бъдат фокусирани върху проблемни области от езиковите познания. Така ще се постигне по-бърз напредък в овладяването на испанския език.
При индивидуалните занятия курсистът определяте продължителността и натовареността на обучението. Ние препоръчваме 2 или 3 занятия на седмица по 1,5 или 2 астрoномически часа. В зависимост от индивдуалните предпочитания преподавателят можe да промени учебния план.
Примерни видове индивидуално обучение:
Комуникационни умения: преподавателят ще се фокусира върху говоренето и комуникацията на испански, като подбере подходящи за курсиста ниво теми.
Граматика: Преподавателят ще се фокусира върху правилното използване на граматичните правила и върху граматични компоненти, които представляват трудност за курсиста.
Международна Фондация „Св. Св. Кирил и Методий“
София ул.В.Априлов 3 тел. О2/846 72 98, 02/8467217