fbpx

 Бизнес английски с Пол Дохърти .Онлайн Business English  Light

  Нуждаете се от повече информация или консултация? Оставете ни телефон , 2 имена и електронна поща и ние ще се свържем с Вас!

  Предстоящи  курсове:

  Възможност за развитие на бизнес умения и напредък в кариерата.

  Брой часове:  48 уч. ч. 
  Занятия: вечерни, събота и неделя
  Цена: 458 лв. с български преподавател Олга Боннчи

  Цена: 489 лв. с native speaker Пол Дохърти
  Занятия: вечерни – 48 уч.ч. – 32 астрономически часа

  *Вашето ниво на владеене на английски е за напреднали
  *Да научите езика на бизнес общуването
  *Имате желание да подобрите възможностите си за кариерно развитие.
  *Обучението е в професионална среда ,която симулира бизнес ситуации с професионалист
  *Презентационни умения и успешно водене на бизнес срещи и преговори
  *В този курс ще развиете необходимите Ви езикови умения ,от които се нуждаете в ежедневието, ще работите по теми свързани с мениджмънт,бизнес стратегии,водене на конферентни разговори .
  *Обучението се провежда от висококвалифицирани преподатели 

  *Минимален брой курсисти за стартиране на група 6 човека. Ако до началната дата не е достигнат необходимия брой курсисти, школата си запазва правото да редуцира часовете.

  График:

  начало край занимания  дни на провеждане цена

  от месец март 2023

  24 уч.ч.

  Онлайн 

  Business English  Light

   

   

   

  08 .00 – 10 .00 Петък  

                 249 лв

  включени уч.материали

            Пол Дохърти

   

  24 уч.ч.

  Онлайн

  Business English  Light

  08 .00 – 10 .00 Петък                  249  лв

  включени уч.материали

  Пол Дохърти

   

  Запиши се на курс

  Ние предлагаме:

  • За бизнес партньори, желаещи обучението на служителите да се извърши по месторабота в удобно време и интензивност, предлагаме тази възможност, като условията за обучение и цената се съгласуват и оформят с договор. Ще изпратим наш представител, който ще проведе входящ тест за служителите на фирмата, след което ще предложим най-подходящите учебни програми.Според целите Ви ще изберем подходяща учебна програма за хора с ограничено свободно време и придобиване на общи познания по бизнес английски или пълен курс за бъдещи бизнес лидери.
  • Подготовка за явяване на изпит за международно признатите бизнес сертификати на Университета Кеймбридж – Business English Certificate  (BEC Vantage, BEC Higher)
  • Университетски преподаватели
  • Развитие на  езиковите умения  в работна среда – водене на преговори и кореспонденция; изнасяне на презентации, разговори по телефон  с бизнес партньори
  • За курсистите, които желаят да се явят на изпит за сертификат BEC, предлагаме допълнителен осемчасов модул.
  • Сертификатите BEC са предназначени да направят работещия човек по-квалифициран и успешен, тъй като се усвояват реални умения, необходими и изисквани във всяка една компания и институция. Топ компаниите във финансовата сфера, като Citibank и Deloitte & Touche, използват BEC като надеждно средство за обективна оценка за нивото на владеене на английски език, както и за вътрешен трейнинг на служителите си.По време на своето обучение курсистите не само надграждат своите езикови познания, но и развиват ключови умения, необходими на всеки мениджър. Наред с обсъждането на финансови резултати и фирмена етика BEC помага на курсистите да наградят и усъвършенстват уменията си за изнасяне на презентации, уговаряне на срещи, стратегии за водене на преговори, навлизане в нови пазари и др.