>

Курсове по GMAT

Брой часове: 64 уч. часа (при групи до 6 човека 56 уч.ч.)
Цена: 497.
Занятия:  вечерни

*Минимален брой курсисти за стартиране на група 6 човека. Ако до началната дата не е достигнат необходимия брой курсити, школата си запазва правото да редуцира часовете.

Учебният център към Международна Фондация „Св.св.Кирил и Методий“ е  официален партньор на Международното изложение ACCESS MBA за БЪЛГАРИЯ!

График:

начало край занимания  дни на провеждане цена 
18.03.2019   19.04.2019  18.30 ч. понеделник , сряда и петък 497 лв.
27.05.2019

 

 28.06.2019  18.30 ч. понеделник , сряда и петък 497 лв.
Запиши се на курс
 • Какво ще научите
  Ще бъдете обучавани от професионалисти, които познават в детайли теста GMAT.

  Ще научите изпитни стратегии, които ще ви помогнат да постигнете своята максимална оценка.

  Ще получите обратна връзка за това с кои части на изпита се справяте добре и кои части трябва да упражнявате повече.

  Ще можете да работите целенасочено за взимането на изпита с желаната от вас оценка, която ще ви помогне да учите, живеете и работите в чужбина.

  Ще бъдете по-уверени във възможностите си, защото ще сте получили най-добрата подготовка от нашите специалисти.

 • GMAT (Graduate Management Admission Test)
  GMAT е стандартна оценка, която помага на повече от 3,000 университети по мениджмънт в цял свят да преценят интелектуалните възможности на кандидатите за задълбочено обучение по бизнес и мениджмънт.

  Изпитът GMAT® измерва базови езикови и математически умения, както и умения за аналитично писане, които сте развили по време на своето образование и работа.

 • Формат на изпита

  GMAT се състои от 3 части:

  Analytical Writing Assessment и Integrated Reasoning: Изпитът започва с аналитично писане за което разполагате с 30 минути – Analytical Writing Assessment . Втората част е така наречената Integrated Reasoning –  въпроси, които изискват от вас да се анализират и синтезират данни в различни формати и от различни източници за  30 минути.
  Quantitative section: Втората част от изпита продължава със секция Математика. Тя се състои от 31 тестови въпроса от два вида: Data Sufficiency и Problem Solving. Времето, с което разполагате е 62 минути.
  Verbal section: Последната част от изпита е Езиковата секция. В нея има 36 тестови въпроса от три типа- Reading Comprehension, Critical Reasoning, and Sentence Correction. Времето, с което разполагате е 65 минути.
  Между всяка секция, кандидатът има възможност да направи, по желание, почивка от 8 минути.