Онлайн CPE Интензивна група от 13.07.20

Курсове за подготовка  на CPE

Занятия: вечерни и съботно-неделни
Брой часове: 92 уч. ч. 
Занятия: вечерни и съботно-неделни и интензивни групи
Цена: 828 лв. (цената не включва учебните материали)

През лятната ваканция – интензивни едномесечни курсове!

*Минимален брой курсисти за стартиране на група 6 човека. Ако до началната дата не е достигнат необходимия брой курсисти, школата си запазва правото да редуцира часовете.

 

График:

начало край занимания дни на провеждане цена
03.08.2020

интензивен онлайн

при записани 5 курсисти в група

31.08.2020 от 14 до 17.00

всеки делничен ден

 

828 лв.
  09.09.2020 понеделник и сряда

Ванина Петрова СУ

за изпитна дата м.ноември
 828 лв.
      12.09.2020

 

събота и неделя

Запиши се за курс
 • Какво ще научите
  Ще бъдете обучавани от професионалисти, които познават в детайли теста CPE.

  Ще можете да разбирате с лекота практически всичко, което слушате или четете.
  Ще можете да обобщавате информация от различни източници в говорна и писмена форма, като пресъздавате аргументите и фактологията в презентация.
  Ще можете да се изразявате естествено с голяма точност и гладкост , като разграничавате тънкости и нюанси на значението дори и в по-сложни ситуации.

  CPE отговаря на ниво C2 от Общата Европейска Езикова Рамка – международно призната база за проверка за чуждоезиковите умения. Рамката се състои от 6 нива от А1 до С2.Certificate of Proficiency in English (СРЕ) е изпитът на Cambridge ESOL на най-високо ниво. Той е за хора, които използват английски професионално

 • CPE (Certificate of Proficiency in English)
  Тестът CPE се състои от 4 компонента: Reading and Use of English, Writing, Listening и Speaking.  Възможната крайна оценка е A, B, C, D или E. Кандидатите, които получат оценки A, B или C, се считат за успешно положили изпита и може да се издаде сертификат.

 • Cambridge Certificates се признават от хиляди образователни институции, работодатели, правителствени организации, имиграционни служби и професионални организации в цял свят. Могат де се държат и в компютърен вариант. Всеки отделен сертификат съответства на определено ниво от Общата европейска езикова рамка.