fbpx

Онлайн Практикум по БЕЛ за ДЗИ от 18 и 20 март

  Нуждаете се от повече информация или консултация? Оставете ни телефон , 2 имена и електронна поща и ние ще се свържем с Вас!

   Практикум  БЕЛ за ДЗИ  от  18 и 10 март 2021  Онлайн или присъствена форма според ситуацията в страната.

  Първото занимание може да бъде пробно!

  Практикум а  за матура по български език и литература от 11 и 13 март  е предназначен за дванайсетокласници, които по различни съображения  избират присъствен или онлайн курс.

   Курс  е от 40 уч.ч. в 8 занимания ,напълно съобразен с формата на матурата и гарантира отлична подготовка.

  Практикумът предвижда на всяко занимание да се правят по 3 пробни матури, съответстващи на форма́та на държавния зрелостен изпит по български език и литература.
  При проверката ще бъдат преговорени основните правописни, пунктуационни и граматически правила в българския език и характерните особености на творбите на всеки писател – съдържание, теми, идеи, герои, художествен език.

  Практикумът предвижда на всяко занимание да се правят по 3 пробни матури, съответстващи на  форма́та на държавния зрелостен изпит по български език и литература.

  При проверката ще бъдат преговорени основните правописни, пунктуационни и граматически правила в българския език и характерните особености на творбите на всеки писател – съдържание, теми, идеи,  герои, художествен език.

  Курсовете ни за матура по български език и литература и математика е една от най-успешните ни програми. Над 90% от нашите ученици, готвили се при нас имат оценка над 5.50!

  За записване:
  София, ул. „Марин Дринов“ № 1 , партер
   02/ 84 67 298 ,0878590671 ,0879844244

  edpetspectives@abv.bg

  Научете повече на:https://educenter.bg/