fbpx

Дни на отворените врати за образование в чужбина

  Нуждаете се от повече информация или консултация? Оставете ни телефон , 2 имена и електронна поща и ние ще се свържем с Вас!

  „Скай Лайнс“ и Международна Фондация „Св. св. Кирил и Методий“ организират „Ден  на отворените врати за образование в чужбина“!

  През месец септември стартират регистрациите в UCAS за прием 2020 г. Каним всички ученици от 11 клас и 12клас ,които се интересуват от обучение във Великобритания да посетят събитието на 14 септември , за да се запознаят с актуална информация за предстоящата кандидатстудентска кампания в Англия, Уелс и Шотландия. 

  Елате ни на гости, за да се срещнете с преподаватели от Фондацията и професионалисти в областта на консултантските услуги, които ще споделят своя опит относно образованието зад граница.

  В рамките на събитието ще научите повече за:

  • Образователната система във Великобритания;
  • Видовете квалификации, които се предлагат;
  • Възможностите за финансиране и студентски заеми;
  • Регистрацията и подаването на кандидатстудентски документи в Британските университети;

  Програма на събитието:

  14.09 /събота/, 2019 г.

  10.00 – 11.00 ч. Лекция на тема: „Кандидатстване чрез UCAS“ с лектор Димитър Александров – Управител на агенция „Скай Лайнс“ – регистриран агент за България на централизираната система за кандидатстване в Англия – UCAS.

  11.15 – 12:15 ч. Открит урок с Брендън Марън за всички, които искат да се гмурнат в изпита IELTS.

  Ако желаете да научите всичко това, заповядайте на 14.09 от 10:00 часа в сградата на Фондация „Св. св. Кирил и Методий“ на адрес: ул. „Васил Априлов“ 3.

  Можете да се запишете за участие НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО като попълните регистрационната форма, която следва!

  Очакваме Ви!KM_300x600_animation-re2017 (nov 2017)