Бизнес английски

Бизнес английски

Курсове за подготовка по Бизнес английски 

Ново!  Коледна промоция за всички записани в групата!

Започва група със Силвия Милославова от 29 .10 до 17.12  в дните понеделник и сряда от 18.30ч.

Общ брой часове 60 уч.ч.Възможност за развитие на бизнес умения и напредък в кариерата.

Брой часове: 60 уч. ч. 
Занятия: вечерни 
Цена: 480 лв. 

Брой часове: 100 уч. ч. 
Занятия: вечерни 
Цена: 699 лв.

*Минимален брой курсисти за стартиране на група 6 човека. Ако до началната дата не е достигнат необходимия брой курсисти, школата си запазва правото да редуцира часовете.

График:

начало край занимания  дни на провеждане цена
 29.10.2018

Коледна промоция

17.12.2018 от 18.30 до 20.45 ч.. понеделник и сряда  

449  лв

включени уч.материали

   Силвия Милославова

 

 14.01.2019

 06.03.2019 от 18.30 до 20.45 ч. понеделник и сряда              480  лв

включени уч.материали

   Силвия Милославова

 

Запиши се на курс

Ние предлагаме:

  • Подготовка за явяване на изпит за международно признатите бизнес сертификати на Университета Кеймбридж – Business English Certificate  (BEC Vantage, BEC Higher)
  • Университетски преподаватели
  • Развитие на  езиковите умения  в работна среда – водене на преговори и кореспонденция; изнасяне на презентации, разговори по телефон  с бизнес партньори
  • За бизнес партньори, желаещи обучението на служителите да се извърши по месторабота в удобно време и интензивност, предлагаме тази възможност, като условията за обучение и цената се съгласуват и оформят с договор. Ще изпратим наш представител, който ще проведе входящ тест за служителите на фирмата, след което ще предложим най-подходящите учебни програми.Според целите Ви ще изберем подходяща учебна програма за хора с ограничено свободно време и придобиване на общи познания по бизнес английски или пълен курс за бъдещи бизнес лидери.
  • За курсистите, които желаят да се явят на изпит за сертификат BEC, предлагаме допълнителен осемчасов модул.
  • Сертификатите BEC са предназначени да направят работещия човек по-квалифициран и успешен, тъй като се усвояват реални умения, необходими и изисквани във всяка една компания и институция. Топ компаниите във финансовата сфера, като Citibank и Deloitte & Touche, използват BEC като надеждно средство за обективна оценка за нивото на владеене на английски език, както и за вътрешен трейнинг на служителите си.По време на своето обучение курсистите не само надграждат своите езикови познания, но и развиват ключови умения, необходими на всеки мениджър. Наред с обсъждането на финансови резултати и фирмена етика BEC помага на курсистите да наградят и усъвършенстват уменията си за изнасяне на презентации, уговаряне на срещи, стратегии за водене на преговори, навлизане в нови пазари и др.
 

Телефон: 02/8467217, 0878590673
София 1504
ул. Васил Априлов 3